hosting menu left

hosting menu right

interior design logo

Doggy-Dance

Kalender

October 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

 

WELKOM op de pagina van Doggy-Dance

 

 

Als u dansen en bezig zijn met uw hond leuk vindt, dan is doggydance de geknipte sport voor u. Maar ook als u gewoon tricks aan uw hond wilt leren, kunt u bij ons terecht.

Doggydance stamt af van obedience, de perfectere gehoorzaamheid. De sport is eigenlijk een mengeling van obedience, trucjes en dansen.

In onze lessen ligt de focus het meest op het aanleren van de trucjes. Als de hond aardig wat trucjes kent, beginnen we met bouwen aan kettingoefeningen. Dit zijn een paar trucjes vloeiend na elkaar. Daarna bouwen we dit verder op tot de persoon in staat is zelf een routine in elkaar te stoppen. Een routine maken, is zeker geen verplichting.

Wij werken zeer positief in de lessen. De hond hardhandig corrigeren is dan ook uit den boze. Wij werken beloningsgericht, hierbij komt de clicker goed van pas. We gaan ervan uit dat de hond veel meer leert door middel van beloning dan door straffen. Het liefst zien wij dan ook een vaste halsband of tuig in de lessen.

Er zijn talloze voordelen van doggydance: je krijgt een stevige band met je hond, het sociaal gedrag van je hond wordt beter, je hondje wordt alerter, de concentratie, het geheugen en de zintuigen van de hond worden versterkt, de vele bewegingen houden zowel het baasje als het hondje fit en de hondjes en de baasjes vinden de sport super leuk.

Doggydance is eigenlijk geschikt voor iedereen. Elke hond kan het leren, ongeacht leeftijd of ras. Groot of klein, jong of oud, iedereen is welkom!

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u altijd vrijblijvend eens langskomen tijdens de lesuren om ons aan het werk te zien. Als u graag eens een lesje zou meepikken, kunt u contact opnemen met ‘Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.’. Wij hebben maar 1 voorwaarde: dat uw hondje bij u blijft en dat hij terugkomt op commando. Wat neemt u mee naar de les? Speelgoed, véél snoepjes en de clicker.

Misschien tot binnenkort!

 

collage

 


website hosting main area bottom

Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.